Bulvár

Dustin Hoffman sem úszta meg

Az akkor 17 éves író, Anna Graham Hunter azt állítja, hogy 1985-ben Dustin Hoffman szexuálisan zaklatta őt Az ügynök halála készítése közben. Hunter gyakornokként dolgozott a forgatáson, és azt mondja, hogy az akkor 48 éves Hoffman egy limuzinban ülve többször is hozzáért a fenekéhez, és kéretlenül szexuális témájú beszélgetéseket kezdeményezett vele.

Hunter szerint Hoffman a forgatás első napján talpmasszázst kért tőle, és először csak flörtölt, majd elkezdett nyíltan a szexről beszélni, és megfogta a lány fenekét is. Egy másik napon, mikor Hunter Hoffman reggelirendelését vette fel a színész öltözőjében, Dustin Hoffman azt mondta:

„Keményre főtt tojást, és puhára főtt csiklót kérek”.

A színész nevetett a mondaton, Hunter azonban nem tudott megszólalni sem, és bezárkózott sírni a mosdóba. Az írónő Hoffman közeledéséről a naplójában és a húgának írt leveleiben is beszámolt.

Most azt mondja, 49 évesen már jól látja, hogy amit Hoffman csinált vele 22 évvel ezelőtt, egy nagyobb viselkedésmintába illik, és jól jellemzi, hogyan is kezelik a nőket Hollywoodban.

Az őt ért vádakra Hoffman bocsánatkéréssel válaszolt, azt mondta, tiszteli a nőket, és sajnálja, ha Huntert bárkivel, amit tett vagy mondott, kellemetlen helyzetbe hozta.

The Guardian/444.hu

 

Megosztásra vár
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szólj hozzá! Amivel nem sérted meg a másikat. Köszönjük.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés