Police

Országos rendőrségi összegzés

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 9 súlyos és 35 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 200 személyt fogott el, közülük 60 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 91 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 225 személyt állítottak elő, köztük 108 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 14 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 95 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2018. április 23-án 0 óra és 2018. április 23-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök 7 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 33 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 4 személlyel szemben embercsempészés és 3 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Megosztásra vár
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szólj hozzá! Amivel nem sérted meg a másikat. Köszönjük.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés